Strona główna
O Konferencji
Program
Publikacje
Archiwum edycji
Rejestracja
Strona główna
O Konferencji
Program
Publikacje
Archiwum edycji
Rejestracja
Podsumowanie i zamknięcie konferencji
Podsumowanie i zamknięcie konferencji
26 września, 2021
admin
0
Read More
Let’s share experiences! Doświadczenia z realizacji projektów badawczych na rynku żywności – perspektywa międzynarodowa
11 marca, 2021
admin
0
Read More
Przerwa kawowa / Stretch the legs
11 marca, 2021
admin
0
Read More
Roundtable session 2 – Postawy i zachowania konsumenta 4.0
11 marca, 2021
admin
0
Read More
Przerwa kawowa / Stretch the legs
11 marca, 2021
admin
0
Read More
Sesja plenarna z dyskusją “Internet of Food”
11 marca, 2021
admin
0
Read More
Search
Recent Posts
2012, Konferencja naukowa: „Nowe trendy w dystrybucji produktów żywnościowych. Gastronomia, handel detaliczny, e-commerce”
2013, Konferencja naukowa: „Etnocentryzm konsumencki na rynku produktów żywnościowych”
2014, Konferencja naukowa: „Zrównoważona konsumpcja a strategie marketingowe przedsiębiorstw”
2016, Innowacje na rynku żywności. Konsument – Trendy – Strategie
2018, Relacje na rynkach żywnościowych – dwie perspektywy
Archives
maj 2021
październik 2020
Categories
Bez kategorii
Meta
Zaloguj się
Kanał wpisów
Kanał komentarzy
WordPress.org